Persoonlijke assistentie

In Residentie Blaricum zijn gastvrouwen aanwezig. Zij hebben dagelijks contact met de bewoners. Zij regelen afspraken met andere dienstverleners en kunnen in contact staan met eventuele verwijzers zoals huisartsen,  casemanagers, wijkverpleegkundigen. Zij helpen met contact met instanties in verband met de financiering van de zorg en de eigen bijdrage van de klant hiervoor.

De gastvrouwen zorgen voor een prettige sfeer in de gezamenlijke woonkamer, waar ook bezoekers van de bewoners ontvangen kunnen worden. Zij houden een oogje in het zeil en organiseren activiteiten.

Ons bevlogen en gedreven team heeft aandacht voor het welzijn en de gezondheid van de bewoner en biedt de zorg met grote betrokkenheid, toewijding, flexibiliteit, incasseringsvermogen en deskundigheid. Deze benadering van ondersteuning voeren wij in alles door zodat de bewoner optimale privacy en service ervaart. Er is personen-alarmering en eventuele opvolging beschikbaar. Dag en nacht.

Organisatie

Onze dienstverlening is gericht op het verbeteren van de kwaliteit van het leven van de bewoners door het aanbieden van zelfstandige woonruimte met een zelfstandige professionele diensten- en zorgorganisatie. De bewoners krijgen de beschikbaarheid tot standby en regelhulp. Daarnaast is er 24/7 de bereikbaarheid van zorg waarbij maximale eigenwaarde, zelfstandigheid en onafhankelijkheid worden gewaarborgd. Bewoners betalen alleen voor de diensten waar ze gebruik van maken.

Simona Wagner-Hoofien

Simona Wagner-Hoofien

Gastvrouw

Als gastvrouw ben ik samen met Monique uw steun bij vragen over zorg, de financiering van de zorg en de servicediensten die Residentie Blaricum u namens Com4life biedt.

Ruim twintig jaar woon ik in ‘t Gooi. Inmiddels ken ik deze mooie omgeving goed.

Ik weet de weg in het aanbod van zorg door mijn jarenlange ervaring als oprichter/manager van een thuiszorgorganisatie in Amsterdam en ’t Gooi.

Ik heb een passie voor dienstverlening die begint voor Residentie Blaricum bij uw belangstelling voor een van de appartementen van de villa. Graag informeer ik u over alle mogelijkheden.

 +31-(0)6-46442340

simona@com4life.nl

Monique ter Braake

Monique ter Braake

Gastvrouw

Als gastvrouw ben ik samen met Simona Wagner uw adviseur wonen en zorg die Residentie Blaricum biedt.

Ik ben het grootste deel van mijn leven woonachtig in het Gooi en heb vele jaren gewerkt in de makelaardij en ken de omgeving heel goed.

Ik houd ervan om zaken betreffende huisvesting en zorgverlening te organiseren en mensen hierbij behulpzaam te zijn. Persoonlijk kontakt staat bij mij altijd voorop.
Ik ondersteun u graag bij uw besluitvorming.

Graag informeer ik u vrijblijvend tijdens een rondleiding zodat u een indruk krijgt van de faciliteiten die geboden worden bij dit mooie appartementencomplex.

Neem contact op

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.